Δευτέρα 27 Μαρτίου 2006

Αγαπητοί φίλοι γεια σας!!!

Αφού μου είπαν ότι έχω το δικαίωμα να δημοσιοποιώ και εγώ, όπως και τόσοι άλλοι, τα πράγματα που με απασχολούν αποφάσισα να φτιάξω αυτό το blog. Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με προσωπικά πράγματα (που ήμουνα, τι έκανα και τέτοια) απλά να ανεβάζω κάποιες σκέψεις που έχω κάνει πάνω σε διάφορα θέματα. Ελπίζω να είμαι τυπικός ως προς τα ραντεβού μου με το blog μου -τουλάχιστον ένα θέμα την εβδομάδα- όπως επίσης να βρω και την κατάλληλη ανταπόκριση από τα μέλη αυτής της κοινότητας.

buzz it!

4 αξιόλογες σκέψεις:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξεκινούν όλοι οι ψυχολόγοι από τα σου παιδικά χρόνια, μόνο οι ψυχαναλύτες. Αν βρείς κάποιον που να σου ταιριάζει θα μπορέσει να σε βοηθήσει. Θα μπορούσες να ρώτησεις τους συγγενείς και τους φίλους σου(που σε γνωρίζουν και καλύτερα) αν έχουν κάποιον να σου προτείνουν.

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

Παιδιά δε ξέρετε τι χαρά μου δώσατε μόλις είδα τα 2 σχόλια σας!!! Ευχαριστώ πολύ! anonymous αυτό ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Νόμιζα ότι όλοι ήταν αργοί. Αγαπητή sissie r είσαι η πρώτη που μου έγραψες. Θέλω να σου πω ότι γενικά είμαι πολύ αισιόδοξο άτομο απλά έχω κουραστεί λίγο και κάποιες στιγμές με παίρνει λίγο από κάτω. Αυτά που έγραψα είναι αλήθεια, μου συμβαίνουν. Πάντως χαίρομαι που το χειρίζεσαι καλύτερα. Όσο για τσιγάρο δεν το συζητώ...

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
mickey είπε...

Καλωσόρισες στη μπλογκόσφαιρα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή και καλή επιτυχία στο blog σου Άγγελε! Πολύ ενδιαφέρον το πρώτο κείμενό σου, συνέχισε έτσι!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/