Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Ήρθα

I'm back ρεεεεεε! Ε, τι να έκανα... Να συνέχιζα να γράφω τις παπαριές που έγραφα τον τελευταίο καιρό; Όοοοοχι. Διάλειμμα, ανάκαμψη και πίσω.

Λοιπόν φίλτατοι φίλοι μου, δεν είμαι και τόσο χάλια όσο φαινόταν στα τελευταία μου κείμενα. Όχι εγώ τουλάχιστον, γιατί, όπως φαίνεται, πάντα θα υπάρχει κάποιος να κρατάει τις ισορροπίες σε αυτά τα πράγματα, αλλά αυτό θα το συζητήσουμε άλλη φορά και όχι τώρα ερήμην του.

Τα νέα μου τώρα. Λοιπόν, πήγα και είδα τον αγαπημένο μου Σταμάτη Κραουνάκη, στην φανταστική του παράσταση "Πόσο σ' αγαπώ... επιθεώρηση" και πέρασα γαμάτα!!! Πολύ γέλιο, πολλά αγαπημένα τραγούδια, πανέξυπνα νούμερα. Η Αθηναΐδα έχει μετατραπεί σε ένα μπρεχτικό καμπαρέ, που φιλοξενεί όμως τόσο όμορφα και τον Αριστοφάνη. Και βέβαια η πάγια θέση του Σταμάτη: Πίνουμε; Ναι! Καπνίζουμε; Ναι! Υπέροχο, να μην το χάσει κανείς σας. Θα φύγετε με ένα χαμόγελο το οποίο θα διαρκέσει για τουλάχιστον τρεις μέρες στις μουρίτσες σας.

Στο πρόγραμμα υπάρχει και ένα νούμερο το οποίο έχει μια ατάκα που του είχα πει κάποτε και του άρεσε. Μου το είχε πει από το καλοκαίρι ότι θα το κάνει κάτι αυτό, αλλά δεν περίμενα και ένα ολόκληρο νούμερο. Σταμ, σε ευχαριστώ πολύ για όλα και από εδώ. Πολλά φιλιά!

Έχω και άλλα ευχάριστα όμως. Ύστερα από προσπάθειες τριών ετών, κατάφερα -μόλις τρίτος από το τέλος- να μπω στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Σπουδές Στον Ελληνικό Πολιτισμό! Δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου, απλά. Όνειρο ζωής. Με έβγαλε λίγο έξω από τον προϋπολογισμό μου, αλλά πιστεύω ότι αξίζει κάθε θυσία.

Τα λέμε σύντομα...

buzz it!

15 αξιόλογες σκέψεις:

Ανώνυμος είπε...

Αντε βρε ευχομαι και σεναριο στο Hollywood.Για το πανεπιστημιο νομιζω θα σου κανει πολυ καλο απο πολλες αποψεις.Τα λεμε.

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
486 είπε...

δεν εχω και πολλα να πω.απλα....καλημερα it's a new day

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει μεγαλυτερη αισθηση ικανοποιησης και ευτυχιας όταν ΄'ενα ονειρο ζωής φτάνει στην κορυφωση του και στην επιτευξη του τελικού στοχου του σε εφαρμο΄γήν.

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
marayia είπε...

Υποψιάζομαι οτι ο Aggelos νιώ8ει πολύ καλύτερα.. Κάτι μου λέει οτι ίσως στα χειλια του εχαμογαεκέχει κι ένα χαμογελάκι τώρα.. Ισως ικανοποίησης! Ισως και μιας μικρής χαράς .. Αντε με το καλό και στο πτυχίο!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
mad2luv είπε...

μπραβοοοοο!!!we missed you...!!!φιλουρες...

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Stavros Katsaris είπε...

Άγγελε καλησπέρα!
Καταρχήν πέρασες και έλειπα γαμώτο!
Κρίμα θα πίναμε καφεδάκι!

Τεσπα!

Συγχαρητήρια για το ανοιχτό πανεπιστήμιο!
Επ αυτού έχω μερικές απορίες αν βρεις χρόνο έλα να τα πούμε ή κάλεσε με στο γραφείο! (το τηλέφωνο νομίζω πως το έχεις)


Για τον Κραουνάκη το ξέρω θέλω πολύ να πάω ίσως το Σάββατο!
Φιλιά πολλά!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
diastimata είπε...

Κάθε χρόνο λέω ότι θα κάνω αίτηση για το ανοικτό πανεπιστήμιο και κάθε χρόνο κάτι συμβαίνει και πάω πίσω... Μπράβο! Καλό πτυχίο!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

@ (όχι και τόσο) ανώνυμος
Σε ευχαριστώ ρε φιλαράκι και για τις ευχές και για τα υπόλοιπα (ξέρεις εσύ)!!!

@ o malakas tis pareas
Αυτά που είπες είναι τα πιο σημαντικά! Φιλάκια!

@ ανώνυμος
Σωστά τα λες. Και δεν μπορώ να πω ότι μου συμβαίνει και συχνά, οπότε ας το απολαύσω.

@ χειμωνιάτικη λιακάδα
Ορθά υποψιάζεσαι. Σε ευχαριστώ πολύ!

@ mad2luv
Φιλούρες και σε σένα, βρε! Και μένα μου λείψατε.

@ ανώνυμος
Κάτι θα ξέρεις παραπάνω...

@ stavros katsaris
Πέρασα γιατί είχα μια δουλειά προς τα εκεί και μάλλον θα χρειαστεί να ξαναπεράσω. Πρέπει να με παραδεχτείς όμως για το μάτι μου, ε; Είχα δει μια φωτογραφία κάποτε και το θυμήθηκα. Τι ώρες είσαι εκεί, για να προσπαθήσω να κανονίσω την επόμενη κάθοδό μου;

Σε ευχαριστώ πολύ! Έχω ένα τηλέφωνό σου, αλλά δεν ξέρω αν είναι σπιτιού ή γραφείου. Μάλλον θα σε πάρω στο κινητό.

Αν πας στον Κράου, πες μου εντυπώσεις!

Kisses!!!

@ diastimata
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Αν πραγματικά το θέλεις ξεκίνα να προσπαθείς γιατί δεν είναι τόσο εύκολο.

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
par...alogos είπε...

Εγώ σου είπα. μόνο σε δύο πράγματα διαφωνώ με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Πρώτον το ότι δεν είναι δωρεάν αν και δημόσιο και δεύτερον η επιλογή των φοιτητών τους [Νομίζω ότι δεν υπάρχει και πολύ διαφάνεια].
Κατά τα άλλα συγχαρητήρια.

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
november είπε...

good to have you back! :-)

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

@ par...alogos
Για το δωρεάν ή όχι υπάρχει μεγάλο θέμα, γενικότερα για την εκπαίδευση. Δεν είμαι απολύτως σίγουρος για το ποιο είναι πιο σωστό.

Όσο για το άλλο που λες, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι, ύστερα από τριών ετών προσπάθειες να βρω κάποιον να με βάλει (ποτέ δεν είχα κάποιο σοβαρό ιδεολογικό κόλλημα με το θέμα) και ύστερα από απαντήσεις ανθρώπων από μέσα ότι δεν παίζει βύσμα και είναι μόνο με κλήρωση, είμαι σίγουρος ότι η κλήρωση είναι αδιάβλητη. Και πίστεψέ με, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι σπρώχτηκα.

Κατά τα άλλα, σε ευχαριστώ πολύ!

@ november
For me first!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
scalidi είπε...

Μπράβο σου, άγγελε. Καλές σπουδές, λοιπόν, να τις απολαύσεις... :)

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

@ scalidi
Ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα! Το ελπίζω!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/