Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2006

Με αφορμή το χαμό στους bloggers

Τώρα που έκατσε λίγο η σκόνη που είχε σηκωθεί τον τελευταίο καιρό στην blogόσφαιρα θα σχολιάσω και εγώ τα τεκταινόμενα. Άκαιρος λίγο, ε; Κάλλιο αργά, παρά αργότερα...

Απ' όλα είχε ο κατάλογος αυτές τις μέρες. Μηνύσεις, απολύσεις, σφαγές εκατέρωθεν από bloggers και δημοσιογράφους και κλεισίματα σε blogs και μηχανές αναζήτησης ήταν στα κυρίως πιάτα. Στα ορεκτικά και τις σαλάτες είχαμε ότι μπινελίκι τραβάει η ψυχή σου. Και στα γλυκά είχαμε και φιλοσοφικά θέματα τύπου τι είναι οι bloggers, τι θα έπρεπε να είναι, που το πάνε και ποιοι μας υπονομεύουν, που είναι τα όρια της σάτιρας, που σταματάει η ελευθερία του λόγου και τέτοια. Α, και το πιο βασικό, τι την κάνουμε την ανωνυμία μας.

Σ' αυτό το τελευταίο θέλω να σταθώ λίγο. Παλιότερα λέγαμε "τι θα έκανες αν ήσουν αόρατος;". Δεν ξέρω τι έβαζε ο νους του καθενός για την αόρατη υπόστασή του, αλλά είμαι σίγουρος ότι με την internetική ανωνυμία του θα κάνει κάτι πολύ κοντά σε εκείνο. (Τη σχετική ανωνυμία, γιατί, μαθαίνω, ότι αν θέλουν σε βρίσκουν, εκτός αν γράφεις πάντα από internet cafe). Αυτός, λοιπόν, που σαν αόρατος θα έκανε μάτι, σαν ανώνυμος γίνεται haker, αυτός που θα σκότωνε, συκοφαντεί, αυτός που θα κάτι, θα κάτι ξανά, και ο άλλος που θα κάτι άλλο, θα κάτι άλλο και εδώ. Αυτό γιατί είναι περίεργο; Λες και δεν έχουμε κανένα μιαρό στοιχείο στην κοινωνία μας και αντικρίσαμε ατιμία πρώτη φορά στο internet.

Για την ανωνυμία θέλω να πω και κάτι άλλο. Εγώ δεν την βλέπω τόσο σαν ανωνυμία, όσο σαν μια δεύτερη ζωή, ένα wannabe something else. Παράδειγμα, σε ένα blog τις προάλλες συζητάγαμε για μια θεατρική παράσταση και έγραψα τη γνώμη μου. Σκέφτηκα τότε ότι καλό θα ήταν να το έγραφα και στο site του Αθηνόραμα. Πηγαίνοντας εκεί υπέγραψα πάλι ως aggelos-x-aggelos και όχι ως κατίνα ή θεατράγγελος. Θέλω να πω ότι, ως internetική περσόνα, δεν έχω λόγο να μην είμαι παντού ο εξάγγελος. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, βέβαια, η συζήτηση έγινε για όσους έχουν λόγο...

Στα της σκόνης και πάλι. Κατά τη γνώμη μου ένας blogger είναι ένας blogger. Δεν είναι δημοσιογράφος, δεν είναι συγγραφέας και δεν θα πρέπει να προσπαθεί για κάτι τέτοιο -εκτός αν του προκύψει, αλλά όχι να είναι αυτοσκοπός. Από την άλλη ένας δημοσιογράφος δεν είναι συνάδελφος, αλλά πολύ περισσότερο δεν είναι εχθρός. Δεν είμαστε εδώ για να καταργήσουμε ή να αντικαταστήσουμε τις εφημερίδες. Ναι στην εναλλακτική ενημέρωση μέσω ημών, αλλά μη την ψωνίζουμε κιόλας. Και το γράφω αυτό γιατί είδα, με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις, να στήνονται λαϊκά δικαστήρια και, το χειρότερο, είδα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. Η όποια ποιότητα γραφής είχε εξαφανιστεί και είχε δώσει τη θέση της σε λεκτικούς χουλιγκανισμούς. Αίσχος! Σε λίγο θα στηθούν και blogs τα οποία θα σχολιάζουν τι έγινε σε άλλα blogs εν είδη μεσημεριανού κουτσομπολιού. Ο οριστικός θάνατός μας.

Το χειρότερο όμως, όλων όσων είδα αυτές τις μέρες, ήταν η διάσπαση. Δεν είναι να πεις ότι ήταν όλοι οι bloggers ενωμένοι εναντίων των -όποιων- άλλων, είχαν και μεταξύ τους προβλήματα. Κάποιοι έβριζαν δημοσιογράφους και δημοσιογράφους-bloggers και όσους σκέτους bloggers είχαν σχέση μαζί τους, κάποιοι άλλοι έβριζαν αυτούς που βρίζουν επειδή βρίζουν, μερικοί έβριζαν για την απουσία κώδικα δεοντολογίας και, όλοι μαζί, υβρίζοντες και υβριζόμενοι, είχαν χωριστεί σε στρατόπεδα. Συγνώμη, τι το κάναμε εδώ μέσα, ΚΚΕ; Σε λίγο θα έχουμε bloggers της Ελλάδας, Συνασπισμό των bloggers, bloggers εσωτερικού και bloggers μ-λ. Και όσοι γράφουν σε χαρτί θα λέγονται εξωinternetικοί -κατά το εξωκοινοβουλευτικοί!

Όμως τον απλώσαμε πολύ τον τραχανά, που έλεγε και ο Φλωράκης -μιας μιλάμε για ΚΚΕ. Και δεν είναι στις προθέσεις του κειμένου να δείξει τι είναι blogging -που να ξέρει κι αυτό το καημένο. Καλό θα ήταν , όμως, να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας τι δεν είναι blogging. Έγραψα παραπάνω ότι ένας blogger δεν είναι ούτε δημοσιογράφος ούτε συγγραφέας. Και όμως, θα μπορούσε. Αλλά με μια καινούρια έννοια. Αν κάποιος θέλει να blogοδημοσιογραφεί, καλά θα κάνει. Να μας πει κάτι όμως που δεν θα μας το πει η εφημερίδα. Ή να μας το πει με άλλο τρόπο από τη εφημερίδα. Να βγάλει τα απωθημένα, του να καυτηριάσει πράγματα που τον ενοχλούν, αλλά με δικιά του γλώσσα, όχι με δημοσιογραφική. Αν είναι να αρχίσουμε να αλληλοκαρφωνόμαστε και να κράζουμε όπως κάνουν όλοι είμαστε χαμένοι. Γιατί εμείς, σε σχέση με τους άλλους, έχουμε το πλεονέκτημα της ανωνυμίας. Εμείς μπορούμε να βρίζουμε όσο χυδαία θέλουμε χωρίς να μας πει κανείς τίποτα. Γιαυτό πρέπει να το κάνουμε με φειδώ. Αλλιώς ο χώρος θα γίνει μία χωματερή, μια χαβούζα. Έχουμε τη δύναμη να γίνουμε ένας χώρος αληθινής, εναλλακτικής, ενημέρωσης. Ας μη μας φάνε τα 'εσωκομματικά' μας.

Η όποια δύναμή μας μπορεί να σκάσει σαν φούσκα στα μούτρα μας αν δεν βάλουμε μέτρο στον αυθορμητισμό μας και, κυρίως, στην επιθετικότητά μας. Μπορούμε να γίνουμε μια δύναμη, την κρίση της οποίας θα φοβούνται όλοι. Για να γίνει αυτό όμως, τα blogs μας χρειάζονται αισθητική και μέτρο. Άμα έχουμε αυτά τα δύο, τα πάντα είναι blogging!

buzz it!

60 αξιόλογες σκέψεις:

aggelos-x-aggelos είπε...

Άγγελος: Χρόνια πολλά Εξάγγελε!
Εξάγγελος: Χρόνια πολλά Άγγελε!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
mickey είπε...

Χρόνια πολλά κι από μένα, τον ...συνεορτάζοντα!

(βλέπω πάντως πως είστε ολίγον ...διχασμένη προσωπικότητα :)))

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

Ήμουν κάποτε...

Αλλά τώρα είμαστε και οι δύο καλά!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Aphrodite είπε...

Ει!

Πάρτυ των τζαζζεμένων? Κι εγώ εδώ, τι νομίζατε?
:)))

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

Χρόνια πολλά και σε σένα και από τους δυο μας

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Aphrodite είπε...

Βρε μπας και είμαι η τέταρτη περσόνα του Ξεκάγγελου κι εμφανίζομαι ταυτόχρονα με την τρίτη του, την πιο ολοκληρωμένη, που φέρνει βόλτα τις άλλες δύο?

(ο εξής ένας... ο Λουκάς... Θεέ μου, τά'χω παίξει, τι ήρθα εδώ να κάνω?)

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

Να ευχηθείς! Do it!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Aphrodite είπε...

Α, ναι!

Να χρονιαπολλάσω!

Λοιπόν, γκουχ-γκουχ, μιμιμιμιμιιιι... ένα-δύο, ένα-δύο... φου, φου...

Να ζήσεις μπλογκερά μου
και χρόνια πολλάααα,
στη γιορτή σου να λένε
να μου ζήσεις παιδαρά!

Που και γράφει και μιλάει
με σοφία πολλήηηη
τέτοιο τάλαντον ας είχα
και ας έμενα ταπίιιιιιι!

(διότι τώρα, και που είμαι ταπί, μόνο ψύχραιμη είμαι...!)
:)))

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Aphrodite είπε...

It's official!

Δια στόματος ξεκάγγελου!

Γιορτάζω κι εγώ με τους αγγέλους - ε, και με τα ποντίκια βέβαια... Μάλλον είναι για να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, ε? Ο πόντικας για ξεκάρφωμα...

Οπότε, μου εύχομαι Χρόνια μου Πολλά και φυσικά κι εδώ στον +Μικάκειο+ κι εκείνου Χρόνια του Πολλά. Δλδ όλες μας ευχόμαστε, οι μία μου κανονική περσόνα συν οι τέσερεις του Αγγελου, σύνολο πέντε, λόγω ημέρας επιτόκιο έξι....

Πού είναι η Σόφη να γίνουμε πολλές?
:)))

ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ!!!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
paragrafos είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
--------------

Σας παρακαλώ, κάντε μια ευχή για την Brynne που χειρουργείται την ερχόμενη Παρασκευή

Με αγάπη - Παράγραφος

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

Θένκιου, θένκιου!

Κελ κομπλιμαν!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Aphrodite είπε...

(Ποιός χαμός στους μπλόγκερς αγόρι μου, εδώ να δεις χαμός....!)

Πάντως έχω να δηλώσω τα εξής:

1. είσαι από τους πρώτους που με είχαν καλωσορίσει στου νδ και από τότε έψαχνα στα σχόλια να σε διαβάσω με πολλή χαρά.

2. γράφεις καταπληκτικά, κι έχω ζηλέψει πολλές φορές κείμενά σου - και όχι μόνο για την γραφή, αλλά και για τις απόψεις, την τεκμηρίωση και την διαφορετική σκοπιά που δίνεις ακόμη και στο πιο χιλιοειπωμένο ή εντελώς τετριμμένο θέμα.

3. σε καμαρώνω που ακόμη κι όταν διαφωνείς σε σημείο πλακώματος με κόσμο (τόσο λίγες φορές ομολογουμένως!), κρατάς λόγο τζέντλεμαν - σπανίζει τόσο στα μπλόγκια!

4. είμαι περήφανη που τα δύο πιτσούνια (η καλή σου κι εσύ) είστε δύο πολύ ωραίοι άνθρωποι και μου δίνει ελπίδα ότι υπάρχει και καλός κόσμος εκεί έξω...

Αυτά, να μην συγκινηθώ βραδιάτικο, ε?

Α, και 5. για το ποστ σου, είναι καταπληκτικό το κείμενο, με καλύπτεις απόλυτα!!!!! Μπλόγκερς ενωμένοι, ποτέ νικημένοι! Αν και νομίζω ότι η εποχή της "αθωότητας" των μπλόγκερς (αν υπήρξε αμιγώς ποτέ) έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί!!!
:(((

Μην σε μαυρίζω, εύχομαι να περνάτε πάντα καλά κι αγαπημένα!
:)))

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

Ουφ, επιτέλους, ένα σχόλιο για το κείμενο! Και έλεγα θα πάει αδιάβαστο...

Σε ευχαριστώ Άφρο μου, να είσαι καλά.

Πως έλεγε ο Αυλωνίτης "πνεύμα και ηθική"; Ε, εγώ θα λέω "μέτρο και αισθητική"

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
mickey είπε...

Και βεβαίως να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για τη σοβαρή, μετρημένη και ισορροπημένη άποψη που εκφράζεις στο κείμενο.

Άλλωστε η μπλογκόσφαιρα δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Όποιος θέλει, ανοίγει ένα (ή δύο ή χίλια) account στον Blogger της Google ή όποια άλλη πλατφόρμα και γράφει ό,τι θέλει. Έτσι ΑΠΛΑ - τα υπόλοιπα "συσπειρωτικά" μάλλον ανήκουν σε άλλους χώρους. Μπορούμε όμως να δημιουργήσουμε ωραίες παρέες και να αναλάβουμε κοινές πρωτοβουλίες. Αλλά δεν είμαστε και καμιά ...συντεχνία!

Μου πήρε αρκετό χρόνο να το καταλάβω, αλλά νομίζω πως είναι καιρός να επανέλθουμε back to the basics ;)

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

Αγαπητέ Mickey, καταρχάς ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Αν μου επιτρέπεις να συμπληρώσω το σχόλιό σου, τα συσπειρωτικά έχουν κάτι θετικό αν μείνουν σε ένα υψηλό (ιεραρχικά μιλάω) επίπεδο και δεν μας κάνουν "κομμα"

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
last_drive είπε...

Καταρχήν χρόνια πολλά!!
Κατα δεύτερο συγχαρητήρια για το κείμενο. Τα πες όλα. Αν και δεν είμαι και τόσο...φανατικός και συνεπής blogger συμφωνώ απόλυτα για τις θέσεις σου πάνω στο σαματά
που έχει προκύψει. Μεγάλη παγίδα το αλληλοφάγωμα όπως και η ασυδοσία και "τσάμπα μαγκιά" κάποιων που πίσω απ' την ανωνυμία βρίζουν και λασπολογούν ασύστολα.
(Εγώ προσωπικά δεν έχω βρίσει ποτέ στο blog μου και ούτε πρόκειται)

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

@ last_drive

Πόσο χαίρομαι που το διάβασες φρέσκο φρέσκο και που συμφωνείς! Αν και θέλω και την "άλλη" κριτική που μου κάνεις από κοντά, να πονέσω.

Η αλήθεια είναι ότι το επίπεδο ευπρέπειας και κάλλους που διέπει το blog σου είναι ζηλευτό τοις πάση. (Πόσα ορθογραφικά να έκανα άραγε);

Την Παρασκευή θα πιούμε αγρίως. Σε προετοιμάζω από τώρα για να κανονίσεις το πρόγραμμά σου. Φιλάκια και σε ευχαριστώ πολύ!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
maika είπε...

αισθητική και μέτρο .... μμμ! κάτσε να δω που τα έβαλα,που τα έβαλα..?? ..η μεζούρα που έχουν οι μοδίστρες στις κουβαρίστρες τους, κάνει?? τελοσπάντων για μέτρο κάπως τη βολεύω,με τη μεζούρα, τώρα.... για αισθητική.... θα σε γελάσω....
Και το έλεγα στα παιδιά....μην παίζετε, μ΄αυτό,μην παίζετε..... θα μου το χάσετε.... και θα γίνει χαμός....
Να τώρα που χρειάζεται και....
Μήπως με μια γαρδένια ,μπορεί κάτι να γίνει??

Ωραία τα λέγατε το βράδυ οι εορτάζοντες,μπράβο σας!!!
Χρόνια πολλά !!!
Χρόνια πολλά !!!
Χρόνια πολλά !!!

(και σε μένα.... ευχαριστώ.... ευχαριστώ....
με αγάπη
Μικαέλα!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
candy's τετραδιάκι είπε...

Tα χρονια πολλα κι απο μενα!
Καλημερα:)

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
cindaki είπε...

Ουπςςςςς!
Τι έγινε εδώ; Μόνο εγώ λείπω;;;
Α π α ρ ά δ ε κ τ η ...

Μωρό μου, χρόνια σου πολλά!!!
Και καλά!
Και υπέροχες στιγμές να γεμίζουν τη ζωή σου!!!
Τα υπόλοιπα από κοντά!

Μουτςςςςςςςςς!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
enteka είπε...

xronia polla, poly kala ta eipes sto post sou

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
diastimata είπε...

1. Χρόνια Πολλά Άγγελε
2. Πέσ' τα Χρυσόστομε
3. Χρόνια πολλά Εξάγγελε

ΥΓ. Κανέναν Σταμάτη έχει η οικογένεια; Γιορτάζουν κι αυτοί σήμερα.

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Ανώνυμος είπε...

"τα blogs μας χρειάζονται αισθητική και μέτρο. Άμα έχουμε αυτά τα δύο, τα πάντα είναι blogging!" προσυπογράφω τις φράσεις σου αυτές

scalidi

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
scalidi είπε...

αν διαβάζει η "θεά" μας, Αφροδίτη, ας μου εξηγήσει, γιατί ενώ μπορώ να βλέπω τα μπλογκς της, δεν μπορώ να της αφήνω ωραία μηνυματάκια...

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

Άνοιξαν οι δουλειές πάλι!!!

@ maika
Μη φοβάσαι για τίποτα. Ο δικός σου Πλάτωνας το έχασε, ο δικός μας θα το ξαναβρεί! Το σε πόσο καιρό, δεν το ξέρω...

Πολύ σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Χρόνια σου πολλά και σένα, να σε χαιρόμαστε. Άμα βαριέσαι να σκουπίζεις και να σφουγγαρίζεις στο σπίτι, σου παίζουμε εδώ τον τουρτοπόλεμο

@ candy's τετραδιακι
Καλώς ήρθες και σε ευχαριστώ πολύ

@ sofi-kουλίνι
Αυτός ο χώρος σε περιμένει πάντα. Ποτέ δεν έχεις αργήσει, αρκεί να έρθεις! Ευχαριστώ baby, περιμένω για τα από κοντά!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

@ enteka
Ευχαριστώ πολύ φίλε, και για τις ευχές σου και που σου άρεσε!

@ diastimata
Άγγελος: Ευχαριστώ!
Χρυσόστομος: I'm doing my best!
Εξάγγελος: Ευχαριστώ!

Σταμάτη παραλίγο να είχαμε αλλά αποφάσισα να μην τον παντρευτώ (WHAT???)! LOL!

@ scalidi
Σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και την κατανόηση!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
museologist είπε...

Χρόνια πολλά Άγγελε, ό,τι επιθυμείς εντός και εκτός της μπλογκόσφαιρας...Τα ποιήματά σου απολαυστικά! Θα τριτώσουν;

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Stavros Katsaris είπε...

Πρόλαβα?
Πρόλαβα!
Στο 90'

Χρόνια πολλά πολλά και ευτυχισμένα!

Τώρα όσον αφορά το θέμα του ποστ μάλλον έχουμε ακόμη να δούμε πολλά!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Aphrodite είπε...

ΧΕΥ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΙΚΑ!!!!!

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΩ, Ε?

Δεν έχετε παράπονο, μόλις στη λήξη της εορτής το πήρα πρέφα (σου άφησα πάντως στο πλοίο σου ευχές κοριτσάρα μου!)

Δεν παίζω όμωωωως...

ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ!

Εχετε πολύ cool γιορτή και ζηλεύω!
:))))

@scalidi,

μόλις ρίξω και το υπόλοιπο υλικό, που λόγω χρόνου και περιορισμών υγείας δεν μπόρεσα ακόμη να κάνω, θ'ανοίξω και τα σχόλια, που προς το παρόν είναι κλειστά όσο "συγυρίζω" το μαγαζί... Χίλια ευχαριστώ πάντως - αν βιάζεσαι, σχόλια σε κείμενό μου έχει στου σταύρου κατσάρη (τι ωραίος τύπος κι αυτός!!!)

Φιλιά παιδιά, Σόφη, να ζήσετε μονιασμένοι κι αγαπημένοι και χαμός μόνο στο μπλόγκινγκ, ποτέ στο ζεύγος εύχομαι!!!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Aphrodite είπε...

Κι άντε, να το στρογγυλέψουμε, ένα καλό 30άρι με άριστα το 20, λόγω ημέρας...
:)))

"Το μπλογκινγκ ανέδυσε έναν αφάνταστο αριθμό ανθρώπων ικανών να γράφουν, αλλά ανίκανων στην πλειονότητά τους να ξέρουν τι αξίζει να γραφτεί..."
ΑΦΡΟ

Λίγοι εναπομείναντες γνώστες, κρατάτε γερά, σας χρειαζόμαστε!!!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
maika είπε...

..ας αργήσει όσο θέλει... Αξίζει να περιμένω....

Πω,πω έπεσαν κάτι τούρτες χτές....
γέμισαν τα blogόσπιτά μας, σαντιγύ,κανταϊφια,σοκολατίνες....
πλάκα είχε!!!
πιάσε τώρα εσύ το λάστιχο κι εγώ τη σκούπα να καθαρίσουμε λιγάκι...
Τι? σε θέλει η sofi και πρέπει να φύγεις???
κατάλαβα!
καλά , φέρε μου και το λάστιχο....


aphrodite
σ΄ευχαριστώ κι απο εδώ Άνακιν....

άντε,άνοιξε εσύ το μαγαζί.... και στα εγκαίνια...χαμός θα γίνει...λουλούδια , τούρτες, ποτά , κόσμος ... θα φέρω και το καράβι μου.... και μετά το ξεφάντωμα θα έρθω να βοηθήσω και στο καθάρισμα.....

καλημέρα!!!
:o)))

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το όνειρό σου, μου αρέσει και ελπίζω να εμπνεύσει κι άλλους αλλά...

Φοβάμαι πως ο κόσμος των blog δεν είναι παρά μια αντανάκλαση του "Αλλου" και ως τέτοια δύσκολα θα παρεκλίνει της πορείας Του.
@άγγελος-εξ-άγγελος,

Είναι ακόμα νωρίς, και όσοι τον μοιραζόμαστε είμαστε άνθρωποι που την βλέπουν αλλιώς. Πιο ευαίσθητοι στις αλλαγές, πιο συνειδητοποιήμενοι και ως εκ τούτου πιο διαλλακτικοί και με αίσθηση του μέτρου.
Δεν λέω πως δεν έχουμε άσχημες πλευρές, επιλέγουμε ωστόσο να τις αφήνουμε, όσο μπορούμε, έξω από τον χαμένο παράδεισο που βρήκαμε.

Βλέπεις, όμως, πως ακόμα και ανάμεσά μας τριγυρνούν, ως μειοψηφία ακόμα ευτυχώς, "κάποιοι" που απλά θέλουν να έρχονται σε ρήξη με τους άλλους, μόνο και μόνο για την πράξη αυτή καθεαυτή.

Οι αντιδράσεις ορισμένων με προβλημάτισαν και μένα. Διέβλεψα τάσεις ελιτισμού και "ολιγαρχίας", μέσα σε έναν κόσμο όπου όλα είναι ρευστά και όλα πέφτουν πάνω στο τραπέζι, με το επιχείρημα για μαχαίρι και την άποψη για πηρούνι. Τώρα αν "κάποιοι" κρατάνε κουτάλι, ας τους αφήσουμε να ψάχνουν για σούπες... Τουλάχιστον ας μην τους τις δώσουμε στο πιάτο για να φανούμε μεγάλοι και σπουδαίοι!

Αν θες τη γνώμη μου, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ακεραιότητα. Ολοι εκείνοι οι "κάποιοι" θα έρχονται και θα φεύγουν με την παλίρροια...

Μην τρελαίνεσαι πάντως(το λέω συχνά αυτό), δες το Αμίτα Motion, αν δεν βράζει από κάτω η κόλαση, πώς θα ζεστάνει ο παράδεισος;

Χρόνια σου πολλά άγγελε! ;)

Γρηγόρης.

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Ανώνυμος είπε...

Το "@" πήγαινε στην αρχή! Τα δαιμόνια που λέγαμε!

Maika χρόνια πολλά και σε σένα, αν και κατά μία μέρα καθυστερημένα! :)

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
scalidi είπε...

Θα σε περιμένω, θεά, όταν ανοίξεις τα σχόλια ενημέρωσέ με. Φιλιά πολλά παιδιά

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Artanis είπε...

Να ζήσεις για χτες και να χαίρεσαι και την Sofi σου!!!!!!

Ο @#$^%!@%$blogger έπεσε όλο το απόγευμα και τώρα τα κατάφερα!!!!

Χρόνια πολλά και καλά!!!!!!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Natalia είπε...

Ανώνυμος; Τότε συνεπάγεται αόρατος. Αν σχολιάζεις, γράφεις, επικοινωνείς με κάποιους δεν είσαι αόρατος. Παύεις να είσαι και ανώνυμος. Γιατί η γραφή σου θα γίνει γνωστή, θα βγάλει χαρακτηριστικά, θα βγάλει μια εικόνα για σένα.

Ανώνυμοι είναι όσοι χώνουν το κεφάλι στην τρύπα αλλά οι ουρές τους φτάνουν στον ουρανό;

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

@ museologist
Ευχαριστώ αγαπητέ μουσειολόγε!
Τι να πω; Μακάρι...

@ stavros katsaris
Φίλε Σταύρο είσαι ευπρόσδεκτος είτε νωρίς είτε αργά.
Το φοβάμαι και εγώ αυτό που λες.

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

aphrodite said...
"Το μπλογκινγκ ανέδυσε έναν αφάνταστο αριθμό ανθρώπων ικανών να γράφουν, αλλά ανίκανων στην πλειονότητά τους να ξέρουν τι αξίζει να γραφτεί..."
ΑΦΡΟ

Λίγοι εναπομείναντες γνώστες, κρατάτε γερά, σας χρειαζόμαστε!!!


Παίρνω το θάρρος να θεωρήσω ότι με κατατάσεις στους γνώστες και δεν μπορώ παρά να κοκκινίσω...

Ευχαριστώ και για τις ζευγοευχές. Και βέβαια για την αριθμολαγνεία. Περιμένω και εγώ σιωπηρά να ανοίξουν τα σχόλια στο blog σου

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

@ maika
Τώρα που γλύκαναν blogόσπιτα και blogοκάραβα
τώρα που ευφράναμε και εψυχαγωγήσαμε σώματα και ψυχές
όχι
δεν θα σε αφήσουμε μόνη σου
όλοι μαζί θα βάλουμε ένα χεράκι
να μη μας φάνε οι μύγες!

Sofi, τη σκούπα γρήγορα!
Βοήθα τη maika να καθαρίσετε. Μόλις τελειώσετε ξύπνα με να δω αν τα κάνατε καλά!

(Αχ, μη, μωρό μου, για πλάκα το 'πα. Μη, όχι, όχι πάλι την παντόφλα, μηηη, ΑΑΑΧ, ΩΩΩΧ, ΙΙΙΧ...)

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

@ reactor
Αγαπητέ Γρηγόρη,
Καλά τα λες και συμφωνώ μαζί σου. Εκείνο που μου τη δίνει όμως, είναι το ότι ενώ παραπονούμαστε για κάποια πράγματα (όπως η κακή δημοσιογραφία), όταν μας δίνεται η ευκαιρία να τα σχολιάσουμε το κάνουμε με τον τρόπο που το κάνουν και οι άλλοι -κάτι σαν το βία στη βία.

Ε, τότε δεν μας ενοχλεί η κακή δημοσιογραφία, μας ενοχλεί το ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε και εμείς.

Αλλά παντού έτσι δεν είναι; Δεν μας ενοχλούν πχ αυτοί που κλέβουν το δημόσιο, τους βρίζουμε επειδή δεν τα παίρνουμε εμείς.

Ευχαριστώ για τις ευχές!

@ artanis
Σου υπόσχομαι και να ζήσω και να την χαίρομαι!
Και μένα μου έσπασε τα νεύρα χτες ο blogger. Δεν μπορούσα να απαντήσω σε κανέναν ούτε να γράψω αλλού

@ natalia
Αυτό λέω και εγώ. Πόσο ανώνυμοι είμαστε εμείς μεταξύ μας πια; Και πόσο λιγότερο εύχομαι να γίνουμε... Ακούγετε και κάτι για συνάντηση-συμπόσιο των bloggers. Τότε τι θα γίνει;

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
George Nikolaropoulos είπε...

Εξαίρετο κείμενο, καταπληκτικά δομημένο και πλήρως εμπεριστατομένο.

Φυσικά και συμφωνω. Το ξέρουμε όμως όλοι καλά, είδικά μέσα από αυτά που βλέπει κανείς στο blog του Γάτου (όπου οι περισσότεροι από εδώ συχνάζουμε) πως η ανωνυμία έχει οδηγήσει πολλούς να βγάλουν το καφριλίκι τους, την έλλειψη παιδείας τους και το οποιοδήποτε κόμπλεξ τους. Το απίστευτο μάλιστα είναι οτι αυτό συμβαίνει κι από τις δυο πλευρές, κι από τους αμιγώς bloggers και από αυτούς που τους κυνηγάνε ή τους λογοκρίνουν.

Ο καθένας σίγουρα κρίνει και κρίνεται και το σίγουρο είναι πως τα γραπτά (aka comments) μένουν και μπορούμε όλοι να δούμε την "αλήθεια" που κρύβει ο καθένας πίσω από ένα nickname.

@aphrodite
Ελπίζω να μην χαθεί η "αθωότητα" που αρκετοί ακόμη κρατούν γερά και τους οδηγεί σε blogs αριστουργήματα. Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει ακόμη και μάλιστα τα αποθέματα της είναι ανεξάντλητα. Είναι άλλωστε ένας από τους λόγους που τελικά έγινα κι εγώ blogger...


Keep going ladies and gentlemen!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

@ georgios
Ευχαριστώ φίλε!

Με την κατάσταση στο blog του Δήμου έχω φρίξει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να διαφωνείς με έναν άνθρωπο και όμως να είσαι κάθε μέρα εκεί και να τον βρίζεις, όπως κάνουν αρκετοί. Έχω χάσει την αγαπημένη μου ασχολία. Συνηθίζω να διαβάζω όλα τα σχόλια πριν σχολιάσω -δεν υπάρχει λόγος αν έχει ειπωθεί κάτι που θέλω να πω- αλλά τον τελευταίο καιρό μου είναι αδύνατον. Τόση κακία δεν έχω ξαναδεί μαζεμένη. Στο τέλος έχω ξεχάσει τι θέλω να γράψω.

Το καλό όμως είναι ότι τον τελευταίο καιρό τον βλέπω πιο δυνατό. Σαν να μην τον αγγίζουν πια τόσο πολύ οι κακίες. Και πολύ χαίρομαι γιατί δεν θέλω να ξανασταματήσει το blog του. Είχα στεναχωρηθεί απίστευτα την άλλη φορά...

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
maika είπε...

..και για να σοβαρέψω κι εγώ λίγο...
sofi την παντόφλα με το τακούνι πίασε.....
;o))


reactor69
σ΄ευχαριστώ πολύ!!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Πάνος είπε...

Αγαπητέ Άγγελε- Εξάγγελε,

Το καινούριο μου στέκι θα το βρεις στο http:panosz.wordpress.com. Πέρνα όποτε θέλεις – είναι ανοιχτά μέρα και νύχτα!

*

Και, επί τη ευκαιρία, χρόνια σου πολλά!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Εύα είπε...

Χρονια Πολλα και καλα Αγγελε,παντα χαρες,ευτυχια,υγεια,καλοτυχια και μελια με το κοριτσακι σου.
Σοφι να τον χαιρεσαι,να σε χαιρεται,να χαιρεστε αλληλους.
Τα υπολοιπα ειναι απλες οδοντοκρεμες κι ο αναμαρτητος ξερει πού να στειλει τις πετρες του,χαχα!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
George Nikolaropoulos είπε...

@aggelos-x-aggelos

Αυτό που γίνεται στου Γάτου είναι απαράδεκτο. Να σκεφτείς οτι τότε που έκλεισε στενοχωρήθηκαμε με τους φίλους μου και ας μη συμμετέχαμε! Πιστεύω οτι δε θα σταματήσει αυτή τη φορά! Λίγο τα ανάλαφρα και ρομαντικά θέματα που έπιασε σήμερα, λίγο να ξαναβρεί επίσης το χιούμορ του, πιστεύω θα έρθουμε στα ίσια μας.

Στο χέρι μας είναι άλλωστε να απομονώνουμε όλα τα στοιχεία εκείνα που σπηλώνουν έτσι το blog αλλά και γενικότερα την ιδέα της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Γιατί η συμπεριφορά αυτή έχει πολύ βαθιές αιτίες και δε εγώ προσωπικά δε το βλέπω απλά ως εμπάθεια... Αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο post! ;)

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Aphrodite είπε...

A-χουνκ! Χασμ-χασμ (χασμουρητό καλέ!)... τσπ! τσπ! τσπ! (πλατάγισμα γλώσσας)...

(ψιθυριστά).... καφέεε... μέρσυ ον μι!....

Καααλά, άντε να ομιλήσω και να την ξαναπέσω (λέμε τώρα), ένα ακόμη που έμαθα με όλα τούτα είναι πως:

Κάθε στιγμή, με κάθε σχόλιο, διαλέγεις τι θα είσαι. Αν το γράφεις εσύ ως φιλοξενούμενος στους άλλους, πώς θα είσαι. Κι αν είσαι ο μπλόγκερ και φιλοξενείς το σχόλιο, πώς θα είναι το σπίτι σου.

Επιλογή την επιλογή βαδίζεις και ακουμπιέσαι με τους άλλους.

Κι αν το χέσεις επί μακρόν, διαλέγοντας την πολύ χαλαρή φιλοξενία, δεν θα εκδημοκρατίσεις ή εκπολιτίσεις τα άγρια, θα πληγώσεις και τα ήμερα. Ειδικά αν τα σφαλιαρίζεις για να σκληρύνει το κρέας τους και καλά για να μάθουν να επιβιώνουν...

Κάπως έτσι.

Εγώ τρομάζω πολύ με τα τερατώδη από άποψη χαμηλότητας χτυπήματος, και εκνευρίζομαι από την ανοχή για χάρη του διαλόγου ή της δημοκρατίας, όταν βλέπω ότι πληγώνεται άνθρωπος. Γιατί για να πληγωθεί, κάτι πάει στραβά.

Και αισθάνομαι καθήκον μου, και στη ζωή κι εδώ μέσα, αν καταλάβω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, να αναθεωρήσω πρώτη εγώ και να ζητήσω συγνώμη και μετά να δω πώς θα ξε-πληγωθεί ο άλλος.

Η άποψη, άποψη είναι, δεν έχει τόση σημασία. Ο άνθρωπος όμως έχει.

Οταν δεν γουστάρει να μπει μέσα και να κουβεντιάσουμε, φτώχυνα. Οι σκέτες γνώμες δεν μου λένε τίποτε, είναι το πολύ σε θερμοκρασία δωματίου. Ζεστή είναι μόνο η ανάσα του άλλου, ο σφυγμός του πάνω σου.

Κι όσο για τους σίδερα-μασάει-ο Κουταλιανός, τους εντελώς θερμόαιμους, που μου φεύγουν από την άλλη από άποψη... θερμοκρασίας, έ, άμα κάψουν και ηρεμήσουν, πάλι εδώ είμαστε.

Οσο ξερνάνε φλόγες, γυρνάω από την άλλη, δεν γουστάρω να μπω στο τεραίν τους. Δεν είμαι έτσι. Δεν ήμουν, δεν είμαι, δεν θα γίνω.

Επιλογή λοιπόν. Κάθε στιγμή.

Ειναι ευκολότερο και πιο ουσιαστικό από το να πιέζεσαι για να κάνεις δημόσιες σχέσεις ή νούμερα. Το μόνο που έχει να προσφέρει ο καθένας μας είναι από την αλήθεια του. Θέλει κότσια. Αλλά είναι απλό. Κι αν αρχίσεις, είναι μονόδρομος.

Αλλιώς θα καταντήσουμε κι εμείς μεσημεριανάδικα...

Φίλοι μου, καλό χουζούρεμα και καλή Κυριακή σας εύχομαι! Και χίλια ευχαριστώ που είστε αυτοί που είστε και μου ανοίγετε τα στραβά!
:)

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Filomila είπε...

Καλή αρχή και κουράγιο (που από ότι φαίνεται θα το χρειαστείς) στις νέες "συνθήκες εργασίας" σου!

(με αφορμή το σχόλιο σου στου nd)!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Aphrodite είπε...

+Good luck+ και στο δικαστήριο αύριο, αν και θα την πάρεις την χαρτούρα όπως πρέπει... Κι άμα σου κουνηθούνε, πες ότοι έχεις στρατό εσύ - εμείς ψοφάμε για τέτοια! Οχι για σένα που σ'αγαπάμε! Συν υλικό για ποστ έτσι ή αλλιώς, σφύρα κι ήρθαμε!!!
:))))

Καλή επιτυχία και στα καινούρια σου ανοίγματα και να αγαπιέστε με το Σοφάκι, το κυριότερο!
:)))

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

Η πρώτη μου 50άρα!!!


@ maika
Όχι τη στρωτή θα έπιανε...

Άι, άι
πως πονάει

@ πάνος
Φίλε καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Ευχαριστώ και για τα χρόνια πολλά!

Αλλά περίμενα ότι εσύ θα το σχολίαζες το κείμενο...

@ ευα
Ευχαριστώ πολύ Εύα μου, και για τα χρόνια πολλά και για τα υπόλοιπα!

@ georgios
Εδώ και λίγες μέρες πάντως όλα είναι άψογα! Και πολύ χαίρομαι!

@ aphodite
Νομίζω ότι κατάλαβα τι θες να πεις. Αλλά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω και πως. Και αυτό δεν είναι ξεγλύστριμα, θα το έλεγα θέση

@ filomila
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Τις χρειάζομαι αυτές τις ευχές. Ειδικά του κουράγιου γιατί αρχή δεν το λες... Anyway thanks again!

@ aphrodite again!
Τους φάγαμε!!! Και χωρίς να πω τίποτα για στρατό!

Αλλά μάλλον κατάλαβαν ποιος είμαι όταν έβγαλα το φάκελο με τα δικαιολογητικά που -όλως τυχαίως- είχε κολλημένο το μάτι απέξω. Και ως γνωστόν, όλοι διαβάζουν blogs!

Ή λες απλώς να με πέρασε για θαυμαστή μου και με άφησε από συναδελφική αλληλεγγύη;

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Aphrodite είπε...

Η πρώτη σου 50-άρα? Δύο 25-άρες δλδ? Πωπω, μη μας ακούσει ο πόντιξ - και σίγουρα οχι η Sofi-Κ!!!

Κι όσο για το δικαστήριο, ΧΑ! Αυτό τους έλειπε! Και μάλλον αυτό θα είναι, μέλη του φαν-κλαμπ σου!!!
:)))

Αντε και μη χειρότερα με το ΙΚΑ που μπλέξαμε όλοι...

Φτ! Φτ! Φτ! Τρισάγιο!

ΛΟΛ!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
cindaki είπε...

Κάτι για 25άρες ακούω και δεν μ' αρέσει καθόλου...

Χμ...

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Aphrodite είπε...

(x-aggele don;t look!)

(ψιθυριστά: Σοφάκι, άστους... με την ιδέα θα μείνουν! Συγκρίνεται καμμιά μαζί σου στα μάτια του? Ε κοριτσάρα μου?!)

(φιλάκια στα κρυφά, κι εμείς, ξέρεις... γυναίκες ενωμένες, ποτέ νικημένες!!!)
:)))

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
cindaki είπε...

aphrodite, έτσι, έτσι, Αφροδίτη μου!
Γυναικεία συμπαράσταση!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

Κάποια στιγμή τα blogs μπορεί να αλλάξουν τον κόσμο...

...αλλά δεν θα αλλάξουν ποτέ τις γυναίκες!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Ανώνυμος είπε...

http://www.playfreegame.info
free game, play free game, free online game, free game downloads, free internet game, free yahoo game, play free online game, free casino game, free sex game, free arcade game, free adult game, free kid game, free pc game, free full game download, play free yahoo game online, play sims game online for free, play free online game rpg, free car racing game to play, free game to play and download, free golf game to play online, play free online adventure game, play free yahoo game, play super mario game for free online, play free casino game online, free internet game play
http://www.playfreeonlinegame.info
play free online game, free online kid game, free online casino game, free online rpg game, free online sex game, computer free game kid online, free online multiplayer game, free yahoo game online, free online adult game, free online shooting game, play free yahoo game online, free online car racing game, free arcade game online, free online adventure game, free online racing game, free online poker game, free disney game online, free online flash game, free online role playing game, free online game site, free online bingo game, free online puzzle game, free online bowling game, free online pool game, free fun online game
http://www.soap-making-recipe.net
soap opera, soap, soap opera digest, soap central, soap making, soap opera central, cbs soap, abc soap, soap city, natural soap, soap opera update, handmade soap, soap opera spoiler, yahoo tv directory soap opera, soap spoiler, general hospital soap opera, soap digest, soap dish, soap making supply, soap dispenser, yahoo soap, soap zone, passions soap opera, soap opera weekly, liquid soap
http://www.cheap-trip.net
trip advisor, trip, road trip, trip planning, fishing trip, boat trip, trip planner, las vegas trip, fishing trip alaska, cheap trip, game trip, trip hedley, street and trip, rafting trip, ski trip, field trip, honeymoon trip, euro trip, camping trip, trip advisor.com, microsoft street and trip, last minute trip, trip reward, trip hop, road trip planner
http://www.cheap-discount-fares.info
cheap fare, family fare, southwest airline fare, fare, best fare, lowest fare, greyhound schedule and fare, low fare, cruise fare, amtrak fare, travel fare, greyhound bus fare, amtrak schedule fare, american airline fare, best airline fare, fare consolidator, low fare flight, bus fare, plane fare, low fare airline, fare chase, air travel fare, lowest air fare, last minute air fare, earth fare
http://www.big-lyrics-collection.com
lyric, song lyric, music lyric, high lyric musical school, panic at the disco lyric, a z lyric, az lyric, fall out boy lyric, disney high lyric musical school, lyric search, rent lyric, james blunt lyric, brown chris lyric, rap lyric, dont hip lie lyric, eminem lyric, kelly clarkson lyric, gospel lyric, nickelback lyric, rascal flatts lyric, flatts hurt lyric most rascal, green day lyric, bad day lyric, love lyric, johnny cash lyric
http://www.biography-books.info
book, kelly blue book, computer book, audio book, phone book, book store, blue book, buy book online, blankson book samuel, sport book, amazon book, book worm, used book, child book, borders book, comic book, cook book, address book, book club, borders book store, yellow book, sports book, blue book value, book review, book case
http://www.cheap-trip.info
travel asia, travel, travel mexico, travel europe, travel south america, travel spain, travel central america, travel france, travel china, travel canada, travel taiwan, travel switzerland, travel germany, travel austria, travel argentina, travel japan, travel italy, travel russia, travel real estate career, air travel, travel brazil, travel portugal, travel holland, world travel, travel guide
http://www.free-transunion-credit-report.info
credit report, free credit report, online credit report, free annual credit report, annual credit report, free credit report online, equifax credit report, trans union credit report, credit report score, credit report repair, check credit report, experian credit report, free equifax credit report, business credit report, free credit report .com, fix your credit report, free instant credit report, government free credit report, instant credit report, free credit report and score, personal credit report, canadian credit report, credit report dispute, one time free credit report, free yearly credit report
http://www.free-yearly-credit-report.net
credit card, credit, apply online for credit card, credit report, free credit report, apply for a credit card, credit union, home equity line of credit, bad credit, 0 apr credit card, bad credit loan, credit repair, business credit card, credit score, credit card debt, credit counseling, credit card application, online credit card approval, bad credit mortgage, bad credit personal loan, chase credit card, navy federal credit union, credit card processing, low apr credit card, chase.com credit card
http://www.mens-neck-ties.net
tie, how to tie a tie, silk tie, neck tie, bow tie, dye tie, hog tie, railroad tie, tie tie, cable tie, neck tie tie, tie up, man tie, simpson strong tie, down tie, tie tying, knot tie, family tie, tie wire, black tie, bow cincinnati tie, instructions tie tie, how to tie a bow tie, tie rack, tie my shoes
http://www.rent-dvd-movie.net
dvd player, dvd online, portable dvd player, blank dvd, dvd shrink, dvd movie, dvd rental, dvd burning software, movie dvd video rental, dvd recorder, dvd movie online rental, dvd movie rental, download dvd movie, dvd movie club, burn dvd movie, download free dvd movie, adult dvd movie, copy any dvd movie, new dvd movie release, new dvd movie, buy dvd movie, dvd movie cover, basic dvd instinct movie, netflix dvd movie, copy dvd movie
http://www.1freedatingsite.com
dating, dating site, free online dating, online dating, dating services, online dating service, adult dating online, adult dating, free dating, internet dating, christian dating, lds dating, free dating services, adult dating free, match dating, single dating, adult dating services online, dating web site, sex dating, gay dating, black dating, senior dating, free dating site, asian dating, dating personals
http://www.4freeonlinedating.com
alternative dating, dating tip for man, adult dating site, dating chat, dating game, christian dating services, dating direct, gay dating site, adult sex dating, dating woman, adult dating personals, adult dating services, international dating, yahoo dating, texas dating, new york dating, dating ads, double your dating, dating guest book, dating idea, chicago dating, dating sims, uk dating, seattle dating, arguing checklist dating
http://www.4healthcarejobs.info
health, health insurance, health club, health care, womens health, man health, mental health, health and beauty, united health care, health fitness, health insurance quote, health food, health club gyms, health health, health spa, low cost health insurance, california health insurance, health food vitamin, pet health, mental health services, individual health insurance, health care jobs, texas health insurance, dental health, dog health
http://www.4skinrash.info
skin care, mr skin, skin rash, skin treatment, skin care product, skin cancer, facial skin care product, dry skin, anti aging skin care, natural skin care, skin disorder, man skin care product, skin disease, sensitive skin, dry skin care, acne skin care, skin care treatment, skin tag, win amp skin, celebrity skin, xanga skin, skin problem, man skin care, facial skin care, yahoo messenger skin
http://www.anti-wrinkle-face-cream.info
cream, wrinkle cream, anal cream pie, progesterone cream, vaginal cream pie, cream pie cathy, teen cream pie, , peach and cream, amateur cream pie, shaving cream, skin cream, eye cream, stretch mark cream, anti wrinkle cream, moms cream, black cream pie, asian cream pie, facial cream, acne creams, interracial cream pie, anti aging skin cream, whip cream, mature cream pie, face cream
http://www.best-eye-cream.info
eye glasses, black eye pea, eye, eye of the tiger, pink eye, third eye blind, laser eye surgery, lasik eye surgery, eye doctor, red eye, eye care, bullz eye, eye candy, eye drop, black eye, eye make up, eye contact, queer eye, cotton eye joe, allan eye poke ray video, eye surgery, all seeing eye, eye disease, eye problem, golden eye
http://www.bmg-music-club.info
music download, music, free music downloads, music video, yahoo music, free music, music code, dowload music, music site myspace.com, download online music, music video code, aol music, music lyric, downloading music, myspace music, country music, sheet music, myspace music code, madonna music, 50 cent music, live music, free music video, listen to music, music search, music store
http://www.chase-master-card.com
master card, chase master card, platinum master card, master card international, bowl card master site spaces.msn.com super, card international master site spaces.msn.com, free and clear master card, card debit master mega reward, master card paypass, mosaik master card, sears master card, prepaid master card, citibank master card, master card super bowl, sears gold master card, capital one master card, master card credit card, card master paypass site spaces.msn.com, citi master card, mbna master card, household bank master card, orchard bank master card, canadian tire master card, visa master card, master card gift card
http://www.detroit-free-press.info
detroit news, ford detroit, detroit free press, restaurant detroit, chevrolet detroit, detroit, detroit lion, detroit piston, detroit tiger, used car detroit,dodge detroit, pontiac detroit, honda detroit, detroit red wings, flight to detroit, toyota detroit, detroit michigan, jeep detroit, bmw detroit, cadillac detroit, gmc detroit, chrysler detroit, detroit mercedes benz, hotel detroit, detroit metro airport
http://www.free-anti-virus-download.info
anti virus, anti virus software, symantec anti virus, norton anti virus, free anti virus, avg anti virus, free anti virus download, anti virus download, free anti virus software, panda anti virus, anti virus program, avg anti virus free, free nortons anti virus download, mcafee anti virus, anti virus protection, anti virus solution, anti virus product, yahoo anti virus, anti virus gratuis, norton anti virus 2006, free anti virus software download, norton anti virus download, free nortons anti virus, free norton anti virus, avg anti virus free download
http://www.free-bible-study.info
bible, online bible, bible study, bible gateway, bible verse, bible black, holy bible, king james bible, bible commentary, bible scripture, blue letter bible, bible dictionary, audio bible, bible concordance, bible story, bible code, book of the bible, bible quote, bible search, bible lesson plan, woman in the bible, niv bible, bible quiz, bible college, bible coloring pages
http://www.hoodia-750.info
hoodia, diet pill, weight loss pill, birth control pill, morning after pill, pill identification, breast enhancement pill, prescription diet pill, breast enlargement pill, phentermine diet pill, pill identifier, hoodia gordonii, abortion pill, diet pill online, sleeping pill, best diet pill, hoodia side effects, fahrenheit diet pill, pain pill, hoodia diet pill, h57 hoodia, pure hoodia, hoodia weight loss, hoodia diet, hoodia patch
http://www.onlineuniversitydegreeprogram.net
online university degree,online university degree program,online university,university,university of miami, university of nebraska online, diego san state university, texas tech university, tulane university,university of delaware,university of louisville,university of north carolina,online phoenix university,online degree program,online education degree program,best online degree program
http://www.platinum-master-card.info
credit card debt consolidation, travel reward credit card, bad credit credit card, credit card offer, student credit card, accept credit card, secured credit card, uk credit card, low interest credit card, low interest credit card, the best credit card, credit card merchant account, consolidate credit card debt, online credit card, capital one credit card, credit card consolidation, eliminate credit card debt, prepaid credit card, credit card machine, credit card deal, free credit card, credit card company, hsbc credit card, citibank credit card, instant approval credit card
http://www.unclaimed-funds.info
mutual funds, american funds, unclaimed funds, exchange traded funds, vanguard funds, oppenheimer funds, best mutual funds, fidelity funds, investment funds, ohio unclaimed funds, electronic funds transfer, janus funds, vanguard mutual funds, money market funds, fidelity mutual funds, top mutual funds, aim funds, college funds, investing in mutual funds, new york unclaimed funds, closed end funds, columbia funds, no load mutual funds, no load funds, franklin funds
http://www.games-cheat-sites.com
pc game cheat code , game pro cheat , ps2 game cheat code , free x box game cheat ,play station2 game cheat code , sims game cheat , ps2 game cheat ,online game cheat , play station2 game cheat , pokemon game boy cheat , x box game cheat , play station game cheat , play station game code and cheat , game shark cheat , cheat emerald game hark
http://www.yorkuniversity.info
new york university, york university, state university of new york, city university of new york, columbia university new york, university in new york, york university toronto, new york college and university, new york university law school, cornell university new york, york university canada, new york university hospital, pace university new york, fordham university new york, york university book store, university club new york

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Ανώνυμος είπε...

http://www.playfreegame.info
free game, play free game, free online game, free game downloads, free internet game, free yahoo game, play free online game, free casino game, free sex game, free arcade game, free adult game, free kid game, free pc game, free full game download, play free yahoo game online, play sims game online for free, play free online game rpg, free car racing game to play, free game to play and download, free golf game to play online, play free online adventure game, play free yahoo game, play super mario game for free online, play free casino game online, free internet game play
http://www.playfreeonlinegame.info
play free online game, free online kid game, free online casino game, free online rpg game, free online sex game, computer free game kid online, free online multiplayer game, free yahoo game online, free online adult game, free online shooting game, play free yahoo game online, free online car racing game, free arcade game online, free online adventure game, free online racing game, free online poker game, free disney game online, free online flash game, free online role playing game, free online game site, free online bingo game, free online puzzle game, free online bowling game, free online pool game, free fun online game
http://www.soap-making-recipe.net
soap opera, soap, soap opera digest, soap central, soap making, soap opera central, cbs soap, abc soap, soap city, natural soap, soap opera update, handmade soap, soap opera spoiler, yahoo tv directory soap opera, soap spoiler, general hospital soap opera, soap digest, soap dish, soap making supply, soap dispenser, yahoo soap, soap zone, passions soap opera, soap opera weekly, liquid soap
http://www.cheap-trip.net
trip advisor, trip, road trip, trip planning, fishing trip, boat trip, trip planner, las vegas trip, fishing trip alaska, cheap trip, game trip, trip hedley, street and trip, rafting trip, ski trip, field trip, honeymoon trip, euro trip, camping trip, trip advisor.com, microsoft street and trip, last minute trip, trip reward, trip hop, road trip planner
http://www.cheap-discount-fares.info
cheap fare, family fare, southwest airline fare, fare, best fare, lowest fare, greyhound schedule and fare, low fare, cruise fare, amtrak fare, travel fare, greyhound bus fare, amtrak schedule fare, american airline fare, best airline fare, fare consolidator, low fare flight, bus fare, plane fare, low fare airline, fare chase, air travel fare, lowest air fare, last minute air fare, earth fare
http://www.big-lyrics-collection.com
lyric, song lyric, music lyric, high lyric musical school, panic at the disco lyric, a z lyric, az lyric, fall out boy lyric, disney high lyric musical school, lyric search, rent lyric, james blunt lyric, brown chris lyric, rap lyric, dont hip lie lyric, eminem lyric, kelly clarkson lyric, gospel lyric, nickelback lyric, rascal flatts lyric, flatts hurt lyric most rascal, green day lyric, bad day lyric, love lyric, johnny cash lyric
http://www.biography-books.info
book, kelly blue book, computer book, audio book, phone book, book store, blue book, buy book online, blankson book samuel, sport book, amazon book, book worm, used book, child book, borders book, comic book, cook book, address book, book club, borders book store, yellow book, sports book, blue book value, book review, book case
http://www.cheap-trip.info
travel asia, travel, travel mexico, travel europe, travel south america, travel spain, travel central america, travel france, travel china, travel canada, travel taiwan, travel switzerland, travel germany, travel austria, travel argentina, travel japan, travel italy, travel russia, travel real estate career, air travel, travel brazil, travel portugal, travel holland, world travel, travel guide
http://www.free-transunion-credit-report.info
credit report, free credit report, online credit report, free annual credit report, annual credit report, free credit report online, equifax credit report, trans union credit report, credit report score, credit report repair, check credit report, experian credit report, free equifax credit report, business credit report, free credit report .com, fix your credit report, free instant credit report, government free credit report, instant credit report, free credit report and score, personal credit report, canadian credit report, credit report dispute, one time free credit report, free yearly credit report
http://www.free-yearly-credit-report.net
credit card, credit, apply online for credit card, credit report, free credit report, apply for a credit card, credit union, home equity line of credit, bad credit, 0 apr credit card, bad credit loan, credit repair, business credit card, credit score, credit card debt, credit counseling, credit card application, online credit card approval, bad credit mortgage, bad credit personal loan, chase credit card, navy federal credit union, credit card processing, low apr credit card, chase.com credit card
http://www.mens-neck-ties.net
tie, how to tie a tie, silk tie, neck tie, bow tie, dye tie, hog tie, railroad tie, tie tie, cable tie, neck tie tie, tie up, man tie, simpson strong tie, down tie, tie tying, knot tie, family tie, tie wire, black tie, bow cincinnati tie, instructions tie tie, how to tie a bow tie, tie rack, tie my shoes
http://www.rent-dvd-movie.net
dvd player, dvd online, portable dvd player, blank dvd, dvd shrink, dvd movie, dvd rental, dvd burning software, movie dvd video rental, dvd recorder, dvd movie online rental, dvd movie rental, download dvd movie, dvd movie club, burn dvd movie, download free dvd movie, adult dvd movie, copy any dvd movie, new dvd movie release, new dvd movie, buy dvd movie, dvd movie cover, basic dvd instinct movie, netflix dvd movie, copy dvd movie
http://www.1freedatingsite.com
dating, dating site, free online dating, online dating, dating services, online dating service, adult dating online, adult dating, free dating, internet dating, christian dating, lds dating, free dating services, adult dating free, match dating, single dating, adult dating services online, dating web site, sex dating, gay dating, black dating, senior dating, free dating site, asian dating, dating personals
http://www.4freeonlinedating.com
alternative dating, dating tip for man, adult dating site, dating chat, dating game, christian dating services, dating direct, gay dating site, adult sex dating, dating woman, adult dating personals, adult dating services, international dating, yahoo dating, texas dating, new york dating, dating ads, double your dating, dating guest book, dating idea, chicago dating, dating sims, uk dating, seattle dating, arguing checklist dating
http://www.4healthcarejobs.info
health, health insurance, health club, health care, womens health, man health, mental health, health and beauty, united health care, health fitness, health insurance quote, health food, health club gyms, health health, health spa, low cost health insurance, california health insurance, health food vitamin, pet health, mental health services, individual health insurance, health care jobs, texas health insurance, dental health, dog health
http://www.4skinrash.info
skin care, mr skin, skin rash, skin treatment, skin care product, skin cancer, facial skin care product, dry skin, anti aging skin care, natural skin care, skin disorder, man skin care product, skin disease, sensitive skin, dry skin care, acne skin care, skin care treatment, skin tag, win amp skin, celebrity skin, xanga skin, skin problem, man skin care, facial skin care, yahoo messenger skin
http://www.anti-wrinkle-face-cream.info
cream, wrinkle cream, anal cream pie, progesterone cream, vaginal cream pie, cream pie cathy, teen cream pie, , peach and cream, amateur cream pie, shaving cream, skin cream, eye cream, stretch mark cream, anti wrinkle cream, moms cream, black cream pie, asian cream pie, facial cream, acne creams, interracial cream pie, anti aging skin cream, whip cream, mature cream pie, face cream
http://www.best-eye-cream.info
eye glasses, black eye pea, eye, eye of the tiger, pink eye, third eye blind, laser eye surgery, lasik eye surgery, eye doctor, red eye, eye care, bullz eye, eye candy, eye drop, black eye, eye make up, eye contact, queer eye, cotton eye joe, allan eye poke ray video, eye surgery, all seeing eye, eye disease, eye problem, golden eye
http://www.bmg-music-club.info
music download, music, free music downloads, music video, yahoo music, free music, music code, dowload music, music site myspace.com, download online music, music video code, aol music, music lyric, downloading music, myspace music, country music, sheet music, myspace music code, madonna music, 50 cent music, live music, free music video, listen to music, music search, music store
http://www.chase-master-card.com
master card, chase master card, platinum master card, master card international, bowl card master site spaces.msn.com super, card international master site spaces.msn.com, free and clear master card, card debit master mega reward, master card paypass, mosaik master card, sears master card, prepaid master card, citibank master card, master card super bowl, sears gold master card, capital one master card, master card credit card, card master paypass site spaces.msn.com, citi master card, mbna master card, household bank master card, orchard bank master card, canadian tire master card, visa master card, master card gift card
http://www.detroit-free-press.info
detroit news, ford detroit, detroit free press, restaurant detroit, chevrolet detroit, detroit, detroit lion, detroit piston, detroit tiger, used car detroit,dodge detroit, pontiac detroit, honda detroit, detroit red wings, flight to detroit, toyota detroit, detroit michigan, jeep detroit, bmw detroit, cadillac detroit, gmc detroit, chrysler detroit, detroit mercedes benz, hotel detroit, detroit metro airport
http://www.free-anti-virus-download.info
anti virus, anti virus software, symantec anti virus, norton anti virus, free anti virus, avg anti virus, free anti virus download, anti virus download, free anti virus software, panda anti virus, anti virus program, avg anti virus free, free nortons anti virus download, mcafee anti virus, anti virus protection, anti virus solution, anti virus product, yahoo anti virus, anti virus gratuis, norton anti virus 2006, free anti virus software download, norton anti virus download, free nortons anti virus, free norton anti virus, avg anti virus free download
http://www.free-bible-study.info
bible, online bible, bible study, bible gateway, bible verse, bible black, holy bible, king james bible, bible commentary, bible scripture, blue letter bible, bible dictionary, audio bible, bible concordance, bible story, bible code, book of the bible, bible quote, bible search, bible lesson plan, woman in the bible, niv bible, bible quiz, bible college, bible coloring pages
http://www.hoodia-750.info
hoodia, diet pill, weight loss pill, birth control pill, morning after pill, pill identification, breast enhancement pill, prescription diet pill, breast enlargement pill, phentermine diet pill, pill identifier, hoodia gordonii, abortion pill, diet pill online, sleeping pill, best diet pill, hoodia side effects, fahrenheit diet pill, pain pill, hoodia diet pill, h57 hoodia, pure hoodia, hoodia weight loss, hoodia diet, hoodia patch
http://www.onlineuniversitydegreeprogram.net
online university degree,online university degree program,online university,university,university of miami, university of nebraska online, diego san state university, texas tech university, tulane university,university of delaware,university of louisville,university of north carolina,online phoenix university,online degree program,online education degree program,best online degree program
http://www.platinum-master-card.info
credit card debt consolidation, travel reward credit card, bad credit credit card, credit card offer, student credit card, accept credit card, secured credit card, uk credit card, low interest credit card, low interest credit card, the best credit card, credit card merchant account, consolidate credit card debt, online credit card, capital one credit card, credit card consolidation, eliminate credit card debt, prepaid credit card, credit card machine, credit card deal, free credit card, credit card company, hsbc credit card, citibank credit card, instant approval credit card
http://www.unclaimed-funds.info
mutual funds, american funds, unclaimed funds, exchange traded funds, vanguard funds, oppenheimer funds, best mutual funds, fidelity funds, investment funds, ohio unclaimed funds, electronic funds transfer, janus funds, vanguard mutual funds, money market funds, fidelity mutual funds, top mutual funds, aim funds, college funds, investing in mutual funds, new york unclaimed funds, closed end funds, columbia funds, no load mutual funds, no load funds, franklin funds
http://www.games-cheat-sites.com
pc game cheat code , game pro cheat , ps2 game cheat code , free x box game cheat ,play station2 game cheat code , sims game cheat , ps2 game cheat ,online game cheat , play station2 game cheat , pokemon game boy cheat , x box game cheat , play station game cheat , play station game code and cheat , game shark cheat , cheat emerald game hark
http://www.yorkuniversity.info
new york university, york university, state university of new york, city university of new york, columbia university new york, university in new york, york university toronto, new york college and university, new york university law school, cornell university new york, york university canada, new york university hospital, pace university new york, fordham university new york, york university book store, university club new york

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
cindaki είπε...

Αφού δεν μπορείτε χωρίς εμάς μωρό μου!!!!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
Alexandra είπε...

εγώ απλά αγνοώ ηθελημένα... είμαι στον κόσμο μου! απλά γράφω, τίποτα άλλο!

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/
aggelos-x-aggelos είπε...

@ sofi-kουλίνι
Φυσικά και δεν μπορούμε! Όπως ούτε και εσείς...

@ alexandra
Συνήθως και εγώ. Αλλά μερικές φορές, όταν βλέπω κάποιες ελπίδες να διαψεύδονται, θέλω να γκρινιάζω λίγο.

http://aggelos-x-aggelos.blogspot.com/